How to Determine Your Kibbe Body Type

This post is now outdated. For a newer version of the test, check out my 2020 version.


The Kibbe Body Types are a series of 13 body types, which are broken down into 5 families: romantics, classics, dramatics, naturals, and gamines. If you want to learn more about these types, check out my post An Overview of the Kibbe Body Types.

What I like about the Kibbe body types is that the clothing, makeup, and hair suggestions for each type aren’t trying to ‘correct’ things like in other body typing systems. Instead the suggestions are lines and silhouettes that coordinate with your body.

If you’re interested in this system, this post is a small test that will let you figure out your Kibbe body type. This test is largely based off of the one from Kibbe’s book Metamorphosis, but I have made a couple of changes for clarity’s sake.

To start, you need to be able to analyze your own body. If possible, take a picture of yourself in a swimsuit or underwear, and make sure that you’re standing straight, and that the camera is neither too high nor too low (around chest-level works well).

If you’re not comfortable taking a picture of yourself, then you can use a mirror for this test. I slightly prefer a mirror myself, since sometimes a camera’s lens can cause distortion, and it can be difficult to take a picture of oneself without anyone else helping.

Now that you’ve seen your body, it’s time to start the test.

Make sure you have a piece of paper where you can write down your answers to each question. Also, please make sure that you write down which section each answer is for! Even better is if you can write down which question each answer is for, but I understand if you’re not comfortable doing that.

For example, something like this will work well:
Bone Structure: 3B 1A
Flesh: 4D 1B
Facial Features: 2D 2E 2B

Instead of this:
1A 6B 6D 2E

That way, if you need help figuring out what your body type is, I can help you more easily. It will also help you figure things out if you’re confused between two or more body types.

Also, please choose the answer that best describes your body. Our bodies are more on a spectrum than in discreet shapes, so not every answer will fit perfectly, especially if you’re young and your body is still changing.


First we’ll start with the overall bone structure.

Overall Bone Structure.

1. How long is your vertical line?

Another way to ask is this, is how tall do you look? If you have a small head compared to your shoulders, you will look taller. If you have a large head compared to your shoulders, you will look shorter.

My vertical line is:

A) Long (I look taller than I actually am)
B) Moderately long (I look like I’m slightly taller than I actually am, but not by very much)
C) Moderate (I look to be my actual height)
D) Smallish (I look slightly shorter than my actual height)
E) Petite (I look shorter than I actually am)

2. What’s the shape of your shoulders?

Be careful about your posture when answering this question, as slouching can change the silhouette of your shoulders.

My shoulders are:

A) Sharp, narrow
B) Blunt, broad
C) Moderate, even
D) Sloped, tapered (can be a bit sharp, but still sloped)
E) Sloped, rounded

3. How long do your arms and legs look in comparison to your body?

This is in proportion to your body, specifically your torso. Even if you’re short, you can still have long legs or arms compared to your torso, and vice versa. If you’re not sure how to check this, just put your arms to the sides of your body, and see how far down your thigh your fingertips end.

Answer C will end at about the halfway length of your thighs, so if you have shorter arms, you’re answer E or D, if you have longer arms, you’re answer A or B.

Make sure to relax your arms while doing this, as stretching them out will make them seem longer than they are.

My arms and legs are:

A) Elongated, narrow
B) Elongated, broad
C) Moderate, even in proportion to my height and torso
D) Small, slightly short
E) Small, very short in proportion to my height and torso

4. What are the size and shape of your hands and feet in comparison to the rest of your body?

My hands and feet are:

A) Long, narrow
B) Large, broad
C) Moderate, neither very large nor very small
D) Small, narrow, delicate
E) Small, slightly wide


Next we have the flesh on your body. Please note, that body fat doesn’t effect this answer. This is about the overall look of your flesh, your skin and muscles.

As an example as to why: some people have very soft and puffy cheeks, even when underweight. Other people have very tight skin on their cheekbones, even when overweight.

If you’re still curious about this, here’s a video that explains why body fat doesn’t effect your Kibbe body type. It’s by Merriam Style, one of my favorite ‘Kibbe Body Types’ YouTubers, and she has wonderful content that analyzes all the different body types.

Flesh on the Body.

5. What’s the overall shape of your body?

This question takes into account both how your torso, waist, and hips look, and also the general look of your arms and legs. We’ll be getting into some specifics soon though, so if you’re confused by this question, try returning to it after doing the next few questions.

The overall shape of my body is:

A) Long, lean, dry
B) Broad, tending toward muscular
C) Moderate, even
D) Shapely, a delicate hourglass
E) Very soft, lushly curved, a ripe hourglass

6. What’s the shape of your bust line, or upper torso?

This question refers to the shape of the bust, and also includes some descriptions for gaining weight, since some body types gain flesh here easily. The actual cup size of your bra doesn’t matter here, since the bust line is relative to the shape of your body.

The overall shape of my bust line is:

A) Flat, taut (I never seem to add flesh here, even when overweight)
B) Wide, broad (I add a little flesh here when overweight, but not very much)
C) Moderate, in even proportion to my waist and hips
D) Shapely, curved, more prominent then my waistline (I tend to add flesh here when overweight)
E) Very prominent (whether I’m thin or heavy, I’m always busty)

7. What’s the shape of your waistline?

Again, this question is in proportion to the bust and hips.

The overall shape of my waistline is:

A) Elongated, but boyishly tapered (even when overweight)
B) Elongated, but broad
C) Moderate, slightly defined
D) Very small in proportion to my bust and hips
E) Softly defined, but tends to be slightly wide

8. What’s the overall shape of your hips?

Like the last two questions, this question is in proportion to the rest of your body.

The overall shape of my hips is:

A) Tapered, straight, narrow (but I do thicken here when overweight)
B) Straight, slightly tapered, and slightly wide (weight collects on the hips)
C) Moderate, in even proportion to my bust and waist
D) Shapely and rounded, more pronounced then my waistline
E) Extremely soft and rounded (whatever my weight is)

9. What best describes the flesh on your upper arms and thighs?

One good way to test this is to feel the flesh on your upper arms and thighs. I work out almost every day and I’m very thin, but my flesh is still squishy and soft, therefore I have answer D flesh.

The flesh on my upper arms and thighs are:

A) Long, slender, sinewy
B) Elongated, tending towards muscular
C) Moderate
D) Soft, slightly short
E) Very soft, slightly wide and fleshy


Now we have the facial features. Make sure that you aren’t wearing heavy makeup that would interfere with seeing the shape of facial features, such as contouring, or overly lined lips.

Facial Features.

10. What’s the shape of your jawline?

My jawline is:

A) Sharp, either very pointed or very square
B) Broad, blunt, slightly wide
C) Moderate, neither wide, sharp, nor rounded
D) Delicate, tapered, or slightly narrow
E) Rounded or softly wide

11. What’s the shape of your nose?

In the picture below, it may be a bit difficult to see the difference between the B option and the E option. That’s because the difference is in the bridge of the nose. B noses that broad and wide bridges, E noses have smaller and rounder bridges.

My nose is:

A) Sharp or prominent
B) Broad or blunt, on the large side
C) Moderate (not very large or small, not very rounded or sharp)
D) Delicate, tapered, narrow
E) Rounded or softly wide

12. What’s the shape of your cheekbones?

Ignore the flesh of your cheeks and look just at the shape of your cheekbones for this question. You may need to feel the bones to get your answer, especially if you have very full flesh.

My cheekbones are:

A) High and prominent
B) Wide
C) Moderate
D) Delicate, narrow, and slightly rounded
E) Rounded

13. What’s the shape of your eyes?

My eyes are:

A) Narrow, straight, closely spaced
B) Narrow, straight, widely spaced
C) Evenly spaced, moderately sized
D) Rounded or upturned, slightly close together
E) Very round and very large

14. What’s the shape of your lips?

My lips are:

A) Straight, narrow (possibly described as thin lips)
B) Straight, strong, broad (but not full)
C) Moderate, even (not very straight, but not very full)
D) Slightly full and rounded
E) Very full and very rounded

15. What best describes the flesh on your cheekbones?

Remember, this isn’t the bone itself, but the skin and muscle that covers it.

My cheeks are:

A) Flat and taut (and tend to stay tight when overweight)
B) Fairly tight or muscular, but I tend to get a bit puffy when I put on weight
C) Moderate, slightly soft
D) Soft and fleshy (gets very full with excess weight)
E) Very round and fleshy (stays round and fleshy even when thin or underweight)

Normally there is also a question about hair texture and curliness, but since hair can be manipulated so easily with curlers, straight irons, extensions, etc. I prefer to disregard this question.

Now let’s move on to the results, on the next page!

1,189 thoughts on “How to Determine Your Kibbe Body Type

  1. Hi. I think I am a classic but also an almost equal number of B and some Es and so yes I am back to confused. I got bone structure 1A 2C 3C 4E
    Flesh 5C 6B 7C 8C 9E
    Facial features 1A 5B 6C 3E
    Thank you

    Like

    1. Hi there ! I just found your blog and I love it so much , was just wondering if you could help me out with my results ? I got a combination of mostly D and E with a couple others so I’m not too sure what I’d most likely be ? Thank you in advance ! Xx
      bone structure :
      1. D 2. C 3. D 4. E
      flesh :
      5. D 6. C 7. E 8. E 9. E
      facial features :
      10. E 11. E 12. E 13. B 14. D 15. D

      Like

  2. Hi Rebekah! I was hoping you could shed some light on my results? I think my facial features are throwing off my results. Should I focus more on my answers for the body to determine my type? I got:
    Bone Structure: 1.C 2.D 3.B 4.A
    Flesh: 5.D 6.B 7.C 8.D 9.D
    Facial Features: 10.B 11.E 12.A 13.C 14.A 15.C

    I would love your thoughts!

    Like

  3. Such an interesting post! I really love fashion so I’ve been searching a lot about body types to know what flattens me the most, so I can buy clothes that fits me well. I’m between a PURE CLASSIC and a SOFT CLASSIC, still don’t know which one defines me the most thought… In general I look tall and very slim with moderate curves (I have a defined bust and waist, round hips but they’re not wide nor defined). My face is small and long, but it’s a little bit round and so my cheekbones. I have a wide round nose and full lips and eyes with monolids, so they appear smaller.
    Bone structure: 1B 2C 3A 4A
    Flesh: 5D 6D 7C 8C 9C
    Facial features: 10C 11E 12D 13B 14E 15C

    I would also love to hear what are your thoughts!
    Thank you so much! 🙂

    Like

  4. Hey Rebekah,
    i really like to now my body type, and it´s some how very difficult for me. I made the test multiple times and some questions are very hard to answer.
    Bone structure: 1C/D , 2A , 3D , 4A
    Body flesh: 5C, 6C, 7C, 8C, 9D
    Facial features: 10C, 11B, 12C, 13C, 14A, 15B

    Because of the mixe of my features i thought i might be gamine, but i don´t have the typical cuteness of an gamine, and a lot of details etc in closing looks to much on me.

    Then i thought i might be classic, but i don´t look that balanced ( in my face , my Nose is a bit big, my lips are bit smallish, in body: my legs are quit shirt and my hand are more long and narrow, flesh: my flesh is very soft, and i tend to only got flesh in the “muffin tops” and my arm when i get a bit bigger, and thats does not look like a classic).

    But i think the other types are even more wrong for me: i don´t have the softness and curveyness of an romatinc, i don´t have the sharp face and long bones of an dramtic, and i don´t have the muscular body and broad shoulder of an natural.

    sorry for the long text, i hope you can help me 🙂
    thank you 🙂

    Like

  5. Hi Rebekah, I did the test, twice actually, and base on the answers I think I’m somewhere between theatrical romantic and soft classic. What would be your interpretation?
    Bone Structure: 1.B 2.B 3.C 4.E
    Flesh: 5.D 6.D 7.D 8.D 9.E
    Facial Features: 10.C 11.C 12.D 13.C 14.E 15.C 16.A
    TOTAL: A-1 B-2 C-4 D-5 E-3
    There is one question where the answer could have been either B or C but I picked B. So as I’m looking at there results it’s more or less even between C and D.
    Thanks for help ❤

    Like

  6. Hi there! I just recently became interested in Kibbe and my results are confusing because I think my overall look is more yang than confirmed DCs I’ve seen. Can you help me interpret my results and maybe shed light on why I may look more masculine than my results indicate?
    Bone Structure: 2C 2B
    Flesh: 3C 1B 1D
    Facial Features: 3C 2A 1B

    Like

    1. Hmm, your results are consistent with being a dramatic classic. I’m not sure which DCs you’ve seen, but maybe it’s more a case of focusing too much on one individual feature? For example, I’m a soft gamine, but for awhile I felt looked very different from other SGs because despite being short I have a very tall vertical line (people have guessed my height between 5’5″ and 5’10” based on photos of me).

      Here’s the link to my DC Pinterest board: https://www.pinterest.ca/cozyrebekah/dramatic-classic-kibbe-body-types-inspiration/

      Like

  7. Hi there!
    I’m super confused because I only really got C on the flesh section and I wonder if that was because it was harder to be objective about it, especially since I’m quite thin. Here are my results:
    Bone structure- 1B 2B 3D 4D
    Flesh- 5C 6C 7C 8C 9C
    Face- 10D 11B 12D 13E 14D 15C

    Help would be wonderful!!

    Like

    1. Thanks for commenting, Maggie! Sometimes it can be difficult to be objective about the way our bodies look, so if it helps, I recommend taking other versions of the test to, to see different photo examples or how things can be phrased differently. But based on the results to this test, you seem to be right on the cusp between soft classic and theatrical romantic.

      I suggest taking a look at both sets of lines and seeing which suits you more. Here’s the links to both my TR and SC Pinterest boards:
      TR: https://www.pinterest.ca/cozyrebekah/theatrical-romantic-kibbe-body-types-inspiration/
      SC: https://www.pinterest.ca/cozyrebekah/soft-classic-kibbe-body-types-inspiration/

      Like

  8. Hi there!
    I just recently became interested in Kibbe and my results are confusing because I think my overall look is more classic but now I’m not sure. Can you help me interpret my results?
    Bone Structure: 2C 1B 1D
    Flesh: 4C 1B
    Facial Features: 2E 2A 3D

    Like

  9. Hi Rebekah!
    Loved your articles, I tried to figure out by myself but the results where really confusing hahaha
    I always thought I was a soft gamine because I’m small (5.2ft) but a bit curvy but not enough to be a romantic. What do you think about my result:
    Bone: 1.D 2.A 3.E 4.E
    Flesh: 5.D 6.C 7.D 8.C 9.C
    Facial Features: 10.C 11.B 12.C 13.D 14.A 15.C
    I know it could be soft classic but I don’t think I’m proportioned enough, have pretty short arms and legs.

    Thanks for the articles and for the help!!!

    Like

  10. Hi there!
    Based on my test results,i think i am a soft natural.But i am not entirely sure as i have more a wide nose, and quite small(not thin) lips which are neither thin nor round and a wide face. My bone structure is more masculine though.Here are my results:
    Bone structure:-1.b\c, 2.b, 3.c, 4.b
    Flesh:-5.d, 6.c\d, 7.e, 8.d, 9.b
    Face:-10.b, 11.b, 12.c, 13.d, 14.d, 15.e
    I don’t think i was able to asses myself so accurately,so there might be some miscalculations.I am also pretty short,around 5’5.I was hoping you would help me?I’m quite new to the body types.

    Like

  11. I’m confused. I got mostly Cs on Bone Structure. I got mostly Ds on Flesh. I got 2 Bs and 1 of everything else on Facial Features.

    Like

  12. Hello, so I’m not quite sure what I am, like most people here I guess.
    My facial features are all D and E, while my skin and bone structure are mostly A and B. I’m thinking I might be a flamboyant gamine, but I’m not sure.

    Bone Structure- 1A.2B.3A.4A
    Flesh on the Body- 1A.2A.3B.4B.5D.
    Facial Features- 1E.2E.3D.4D.5D.6D

    Help would be appreciated, but thank you for the fact that you even created this!!!

    Like

  13. My results:
    Bone structure 1B 2C 3A 4C
    Flesh: 5D 6E 7D 8D (not sure because they are quite wide compared to my very slim waist, but a bit box shaped, and I have a small butt) 9D
    Facial features: 10D 11E 12D 13D 14A 15D

    Also I am quite tall (5ft 8)

    I am really not sure in which category my body type belongs. Could you please help me?

    Like

  14. Hi
    I can’t tell if I’m a theatrical romantic or a gamine
    I’m 5”2 with a short torso if this helps
    Here’s what I got
    Bone structure:
    1D, 2C, 3A, 4A
    Flesh on body:
    5D, 6C, 7D, 8D, 9D
    Facial features:
    10A, 11E, 12A, 13E, 14A, 15C

    Thanks for the help!

    Like

  15. Hi there! I really tried to figure out this by myself but my answers are mostly c’s and d’s.. Could you help me? My answeres are:
    Bone structure 1c 2d 3c 4c
    Flesh 5d 6c 7d 8c 9d
    Facial features 10d 11b 12c 13a 14e 15d

    Like

  16. Hello, could you please help me with my results of this test, I´m pretty confused…
    Bone structure: 1A 2B 1D
    Flesh: 1A 1B 2C 1D
    Facial features: 1A 1B 3C 2D
    Thank you for this quiz and also for your help!

    Like

  17. Hi Rebekah! I love this article, nicely done! This is 4th time taking this test, not only your test either. I need help with my answers. I’m pretty confused. I feel like my features aren’t even showing up so I’m guessing what I think the closest might be. For example, bone structure (answers1.c 2.b 3.c 4.c) i have a short torso with broader shoulders than my hips. I wear a size 5 wedding ring, but not long fingers or wide.

    Flesh, really tricky for me (answers 5. Not too broad or even…? 6.dont know what this means? Seems wider to me bc my shoulders are broadish? 7.slightly defined maybe? 8. Didn’t see my feature since my hips are slightly defined yet narrower than my shoulders, but not evenly proportioned. 9.B.

    Face- answeres 10.d bc I have slightly elongated oval 11.a, prominent but soft not sharp 12.d, bc I have oval and didn’t know what to choose 13. D? I have narrow and slightly down turned. 14.C 15.D?

    Could really use your help! Thank you! Idk if Im more natural maybe?

    Like

    1. Thanks for commenting, Shelah! Figuring out how to answer the body types test can be really difficult, so I understand your difficulties. Out of the tests you did, have you also done my more recent 2020 version of the test? You may find the descriptions a little bit easier.

      But I often find that when people have difficulty qualifying their results, it’s because their features are quite balanced, C dominant. So I suggest taking a look at some classic lines and seeing if you prefer soft classic, classic, or dramatic classic. Here’s the link to my Pinterest, where I have boards dedicated to each body type: https://www.pinterest.ca/cozyrebekah/boards/

      Like

  18. Hi, Rebekah! Your quiz has been more helpful to me than others I tried, but I’m still a little confused. Here are my results:
    Bone structure: 1B 2D 3A 4C
    Flesh: 5C 6B 7C 8D 9C
    Facial Features: 10D 11B 12D 13E 14A 15D
    I feel like the results are kind of all over the place. In general, I’m skinny, with sharp elbows and what I always thought were long arms and legs. But I also have a defined waist and “childbearing hips.” I got a pair of jeans once that said “skinny curvy,” and I thought that was a good description. I have a small face with large round eyes. Got any ideas for me? Thanks for your help!

    Like

  19. Hi Rebekah,

    I am bone structure:1b 2b 3c 4b
    Flesh 5c 6b 7b 8c 9c
    Face 10b 11d 12 e 13a 14c
    I am 5’3”. Cannot figure out what I am. super interesting though.thanks!

    Like

  20. Hi Rebekah
    My results were
    Bone Structure: 1C 2D 3B 4B
    Flesh on the Body: 5E 6D 7D 8D 9D
    Facial Features: 10E 11E 12D 13E 14D 15D
    Could you help me to figure out what am I? please
    This is soooo interesting keep doing it. Thaaaanks!!

    Like

  21. Still so confused about it😕 I’m 5’8, and I look about my height: my head looks small in comparison with my body, but my legs are not long enough to support that. I am broad in my body, but very fleshy and curvy hourglass (I am overweight, so that doesn’t help when trying to type myself, though I tend to carry my weight in my bust and thighs). I tend to think that maybe I am a soft natural, but my face doesn’t have any of those features. My overall bone structure: 1C, 2B, 3C, 4B; flesh on the body: 5D, 6D, 7E, 8D, 9E; facial features: 10D,11C, 12D, 13D, 14C, 15C. Would you please take a look and share your take on these results? Greatly appreciate all you do!

    Like

  22. Hey Rebekah! I love your posts about the types – they’re really informative and interesting. However, my body type has been a mystery to me for a few years now (I come back to the Kibbe types every once in a while), since everything seems to belong to a different type, and I would love to hear your opinion on this (read as: pls help)
    My results were:

    Bone structure: 1b 2d 3b 4b
    Flesh: 5c 6c 7d 8d 9b
    Facial Features: 10e 11e 12d 13d 14e 15c

    Thank you so much for giving your followers your opinions and helping people out! You’re lovely, keep up the great work!!

    Like

  23. Hi Rebekah!
    My results were..
    Bone Structure: 1D 2C 3D 4C
    Flesh on Body: 5C 6C 7C 8C 9D
    Facial Features: 10C 11B 12C 13E 14C 15D
    Could you please let me know what body type I have! Love the blog 🙂

    Like

  24. Good morning, Rebekah!

    Skeleton: 1D 1E 1B 1C
    Flesh on Body: 4C, 1B, 1D, 1E
    Facial Bones: 1A (cheekbones), 1B or E I wasn’t sure, my nose is right in between. 1E Jawline.
    Facial Features: 1E, 1C, 1E

    Could you please help me? I got here from a recommendation and I love your blog!

    Like

  25. Hi Rebekah,

    Thanks for your informative post! I was wondering whether you could help me figure out which body type I am.

    I’m fairly short (5 foot 3) but have been told I look taller than I am. I believe I have a fairly flat body and short torso, but my face is pretty round (i have big cheeks)!

    My results:
    Bone structure: 1B 2A 3A 4C.
    Flesh: 5A, 6A 7C 8B 9C
    Face: 10E 11E 12C 13C 14E 15E

    Thanks 🙂

    Like

  26. Hi there Rebekah, I would love to know your take on my results. I had previously altered the result of one question and it has remarkably altered the look of my results – help!!
    Bones: 1A, 2B, 3A, 4A
    Flesh: 5D, 6D, 7C, 8C, 9A
    Face: 10D, 11E, 12C, 13D, 14C, 15B.
    I would love to know your take on this. Im confused by the even spread of A’s and D’s.
    Thank you 🙂
    (previously left a response on your old test comment page with the altered question result). Above are my final and what I feel are correct responses. Looking forward to diving further into your blog with a definitive approach.

    Like

  27. My results were:
    Bone Structure: 1e 2c 3d 4d
    Flesh on Body: 5a 6a 7a 8a 9a
    Facial Features: 10c 11b 12d 13d 14c 15e

    I’m a petite asian (slightly above average height for my ethnicity tho) with nobody curves at all. I think my body is really boyish with basically no curves. But, my facial features are not strong at all, leaning to cute I think. So, I think I maybe a gamine?

    Like

  28. Hi Rebekah,
    I couldn’t choose a category according to my answers so seeking some help.
    1B, 2B, 3C, 4C.
    5C, 6B, 7C, 8B, 9D.
    10C, 11B, 12D, 13B, 14D, 15C.

    Like

  29. Hey Rebekah, need your help here
    Body structure: 1c, 2c, 3c, 4e
    Body flesh: 5c, 6c, 7e, 8c, 9c
    Facial features: 10c, 11b, 12c, 13b, 14c, 15d
    I think with all those ‘c’s im a classic but im quite short tho (5’2″)

    Like

  30. Hi Rebekah, my test results are:
    Bone structure: 2B 1D 1A
    Body flesh: 2C 1A 1D 1E
    Facial features: 3C 2A 1D
    What does my results mean?

    Like

  31. Hey, im a little bit confused on my answers
    I got A:4 B:5 C:4 D:2 E:0
    I dont know if it means im a pure natural, flamboyant natural or dramatic classic. Or maybe something else?
    Thank you in advance. 🙂

    Like

    1. Hey! So, I am kinda confused about my kibbe body type. I got a bit of everything (in some of them I was confused between B and D, for example, so I put both — this is why it might have a lot of numbers in some parts — and in the ones I really didn’t know I put C because it was the moderate one). This are my results:
      I. Body Structure:
      1A 2B 1D
      II. Body Flesh:
      4C 2B 1A 1D
      III. Facial Features:
      5D 2E 1B
      Total: A- 2; B- 5; C- 4; D- 7; E- 2

      I am not any kind of romantic. That’s FOR SURE. But I really don’t know, so if you can help me I’d be thankful 🙂

      Like

  32. Hey Rebekah! I would love your imput. So I got 3 A’s, 4 B’s, 4 C’s, 2 D’s. I don’t know what I am? Maybe soft dramatic or dramatic classic? I’m not sure. Thank you so much for your time ❤

    Like

  33. This is so interesting! Thank you for this. Here are my results:
    Bone Structure: 1C 2B 3C 4C
    Body Flesh: 5B 6B 7C 8C 9D
    Facial Feature: 10D 11D 12D 13E 14D 15C
    I’m not sure, am I an SC? Thank you in advance. 🙂

    Like

  34. Hi, I’m confused with my results and not very sure which type I fall in.
    Bone structure: 1B 2B 3A 4A
    Flesh on the body: 5B 6B 7B 8B 9B
    Facial features: 10D 11E 12D 13E 14C 15D
    I’m thinking between Flambouyant Gamine or Soft Natural or maybe a different one?
    Thank you in advance!

    Like

  35. I am very confused. I 4’11 and my results are pointing towards soft classic but I’ve always thought I was a soft gamine My results were A:1 B:2 C:5 D:4 E:2

    Like

  36. Hello ! sorry to bother but I was a tad bit confused on my results
    BS: 1C, 2 B , 3 C , 4B

    FB: 5D, 6C , 7C, 8D,9D ,

    FF : 10 A, 11D, 12E , 13 E , 14D, 15d

    In all 1A, 2b, 4C, 6D, 2E
    Thank you so much for your help!

    Like

  37. Hi Rebekah! Can you help me find my body type? I’ve taken this test a few times and these are the results:
    Bone Structure: 1D,2D, 3C, 4D
    Flesh on the body: 5D, 6B, 7C, 8D, 9D
    Facial features: 10E, 11E, 12E, 13C, 14D, 15D
    Total: D-8, E-3, C-3, B-1
    Is it possible to be a combo of 2 body types? Thank you for your help!

    Like

  38. Hi,thank you for making this posts it’s really helpful I’m so confused I did the test 3 times and I’m not sure which type I’m my answer
    Bone structure C3 D1
    Flash D3 C2
    Facial D2 C4
    If possible I can send you my photos because I’m really interested to know my type but so confused by the test

    Like

  39. Hello Rebekah, I just finished your excelent quiz and here are my answers; bone structure 2B 1D 1A, body flesh 4C 1A, facial features 3C 2E 1A, which kibbe type am I?

    Like

  40. Hi, can you help me figure out what my body type is?
    Bone structure 1D 1A 2B
    1. D
    2. B
    3. A
    4. B
    Flesh on body 4C 1A
    5. C
    6. C
    7. A
    8. C
    9. C
    Facial features 2C 2D 2B
    10. C
    11. B
    12. B
    13. C
    14. D
    15. D

    Like

  41. Hey Rebekah! I got
    Bone structure: 1B 1D 2A
    Flesh on the body: 2A 1B 2C
    Facial features: 3B 1C 2D

    Thank you so much for your help

    Like

  42. HI Rebekah! I got bone structure: 3A and 1D, flesh: 2A 1B 2C, facial 1B 2C 2D. Just to give you some context, I have a very long looking body (long arms and long legs), some sharpness with slight waist definition, and very yin/ youthful looking facial features. I don’t know if I am a soft dramatic or a dramatic classic. I’m super confused and need some advice. Thank you! 🙂 ❤

    Like

  43. Hi! Thank you for this post. I´m very interested in the Kibbe body types but it is a bit complicated for me. Can you help me find my body type?
    These are my results:
    1. C
    2.B
    3. D
    4. D
    5.D
    6. B
    7. D
    8. C
    9. B
    10. C
    11. B
    12. B
    13. B
    14. D
    15. C

    I´d really apreciate it!

    Like

  44. Hello Rebekah! Firstly I’d like to thank you for creating the quiz! I’d just like your view on my type as I’m personally a little bit confused. For some background context I am tall, standing in at 172cm. Once again, thank you 🙂

    Bone structure: 1C 2D 3C 4B

    flesh: 5C 6A 7C 8C 9E

    facial features: 10E 11E 12E 13D 14E 15D

    Like

  45. Hello Rebekah. My results are as follows
    1 c, 2 e, 3 c, 4 d
    5 e, 6 e, 7 b, 8 c, 9 e
    10 d, 11 c, 12 d
    13 e, 14 c, 15 b
    When I am at or near my optimal weight I am an hourglass but when I am bloated or gain a little I look like a rectangle with large boobs, trying to have a flattering wardrobe for both is frustrating.
    Thank you for this service I am hopeful this knowledge will help me.

    Like

  46. Hi! I’m hoping you can help me determine my type-
    Bone
    1b 2b 3d 4e
    Flesh
    5b 6b 7c 8a 9d
    Face
    10a 11c 12c 13a 14c 15d

    Thank you!!

    Like

  47. Hi Rebekah 🙂
    My results were quite mixed:
    1A, 2B, 3B, 4D
    5c, 6c, 7c, 8c, 9B
    10D, 11A, 12D, 13C, 14C, 15B.
    What would you say? Thanks a lot!
    Cheers,
    Rossana

    Like

  48. I am struggling to figure mine out even after having a friend objectively look over my answers.
    Bone Structure 1D 2D 3C 4E
    Flesh 5D 6E 7E 8D 9E
    Face 10B 11B 12C 13D 14C 15D

    Does that mean I lean more theatric romantic?

    Like

Leave a Reply to Gabrielle Hurdle Cancel reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s